Sport

Nesim verslaat Anouarvines en wil vechten tegen Boef

foto: instagram/spiketv
  1. Newschevron right
  2. Nesim verslaat Anouarvines en wil vechten tegen Boef

Nesim 'Najih' El Ahmadi heeft zijn tegenstander Anouarvines zaterdagavond alle hoeken van de ring laten zien in de allereerste Nederlandse Influencer Battle. De wedstrijd die tijdens WFL Final 8 plaatsvond en live werd uitgezonden op SpikeTV, werd na drie ronden beslist in het voordeel van Nesim. Dat Anouarvines op dat moment nog kon staan, was al wonderbaarlijk. Anouar ging aan het begin van de wedstrijd namelijk keihard neer, maar blijkbaar zat het goed met zijn incasseringsvermogen.

Nesim vs Boef?

Na afloop zei organisator Melvin Manhoef van de World Fighting League dat er hopelijk nog vele andere influencers zullen volgen. Jay Jay Boske vroeg tegen wie Nesim het liefst zou vechten en dat antwoord volgde al snel: "tegen Boef voor een ton!"

Ouassima?

Melvin Manhoef verklapte na de partij tussen Nesim en Anouar ook dat Lexxxus en Kosso hun woord al hebben gegeven voor een vechtpartij in de toekomst, maar wie gaan er nog volgen? De WFL staat blijkbaar open voor alles. Melvin Manhoef vroeg Kaj ter plekke of hij geïnteresseerd was en die zag het na zijn vakantie wel zitten. De naam van FunX-reporter Ouassima viel zelfs, dus wie weet wat er nog aankomt in de WFL!

Ster advertentie
Ster advertentie