Sport

Straatvoetballer Joris ging viral op Instagram van FC Barcelona

foto: Youtube: ING Only Football
  1. Newschevron right
  2. Straatvoetballer Joris ging viral op Instagram van FC Barcelona

De 16-jarige straatvoetballer Joris Sebregts ging vorige week viral nadat een van zijn filmpjes gedeeld werd door de Instagrampagina van FC Barcelona. Giorgio en Vanessa belden met Joris tijdens Turn Up!

akkamist
Joris, beter bekend als Akkamist, post op zijn Instagramaccount de allervetste voetbaltrucjes en trickshots. Een van die filmpjes werd opgemerkt door de social media-beheerder van FC Barcelona, die het filmpje vervolgens deelde op hun eigen Instagramaccount.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Samenwerking FC Barcelona

FC Barcelona vroeg Joris of het hem leuk leek om een filmpje te maken voor hun Instagram. Joris stuurde het filmpje op en de man was zo enthousiast dat hij hem meteen postte. Hier bleef het niet bij: "Die man vroeg dus of het me leuk leek om vaker dingen voor hun te maken. En uiteraard lijkt me dat superleuk om te doen.", aldus Joris. Zijn fans hoeven niet bang te zijn dat hij niks meer op zijn eigen account post. Hij blijft gewoon filmpjes voor zijn eigen account maken, maar als hij een Barca-shirt aan doet worden zijn filmpjes ook af en toe op het kanaal van Barca gepost.

Inmiddels heeft Joris bijna 300.000 volgers op zijn Instagram-account. Volgens hem ging het de laatste tijd heel snel: "Toen mijn filmpje op het kanaal van FC Barcelona kwam, kreeg ik in één dag 40.000 volgers erbij."

Ster advertentie
Ster advertentie