Sport

Remy Bonjasky reageert na zijn verlies tegen Manhoef

foto: Instagram melvinnomercymanhoef
  1. Newschevron right
  2. Remy Bonjasky reageert na zijn verlies tegen Manhoef

Twee legends tegenover elkaar in de ring: Melvin Manhoef en Remy Bonjasky. Voor beide vechters telde er niets anders dan de winst. Of zoals Manhoefs trainer Mike Passenier riep: "Het moet geregeld worden!" En dus was het vuurwerk in Topsportcentrum Almere. Het epische gevecht werd op punten beslist: Melvin Manhoef won!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

terugkeer

Voor beide vechters was het een speciaal gevecht. De partij tegen Bonjasky was Melvin Manhoefs laaste partij. Hij stopt ermee. Voor Remy Bonjasky was de wedstrijd de start van een nieuwe periode. Na vier jaar afwezigheid was dit zijn terugkeer. Vandaag laat Remy via Instagram weten:

"Na vier jaar niet actief te zijn geweest in de ring, was gisteren de dag dat ik de stap weer nam. Ik had het gevoel dat ik thuiskwam. Helaas verloor ik de partij. Maar het moment dat je de ring in stapt, voelt het niet als verliezen omdat je al je eigen gevecht hebt gewonnen. Ik wil Melvin Manhoef feliciteren en ook wil ik World Fighting League en SpikeTV bedanken voor het organiseren van dit evenement. Ik kon dit niet doen zonder de steun van mijn familie, mijn team en mijn fans. Osu".

PUNTEN

De partij was erg spannend. Beide mannen kregen flinke klappen, maar weigerden om neer te gaan. Tsja, wat gebeurt er dan? Dan gaat de jury beslissen wie er de meeste punten heeft gescoord. Hierbij wordt alles meegenomen: heeft de vechter veel aangevallen of juist veel verdedigd? Hoeveel rake klappen heeft een vechter gegeven? Na een aantal spannende momenten kwam de beslissing: de scheidsrechter deed de arm van Melvin de lucht in. No Mercy Manhoef versloeg Remy Bonjasky in zijn allerlaatste wedstrijd! En dan ziet winnen er zo uit:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie