Sport

'Volgende Floyd Mayweather tegen Conor McGregor wordt kooigevecht'

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. 'Volgende Floyd Mayweather tegen Conor McGregor wordt kooigevecht'

De geruchtenmolen rondom een tweede Floyd Mayweather Jr. vs Conor McGregor-gevecht draait weer op volle toeren. Als we dit artikel van Forbes geloven, zou het gevecht tussen de twee topsporters al gepland moeten zijn. Ze weten zelfs te melden dat het om een kooigevecht zou gaan met aangepaste regels en dat het gevecht bij UFC #223 zou worden aangekondigd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Aangepaste regels

De eindredacteur van The Sport Journal, ene Omar Al Raisi, versterkt de geruchten met een tweet. Hij deelde onlangs op Twitter een aantal aangepaste regels voor dit tweede gevecht tussen Mayweather en McGregor. Daarin valt onder andere op dat het gebruik van schoenen, ellebogen en knietjes verboden zou gaan worden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bye bye persmoment

Volgens verschillende geruchten was Conor McGregor afgelopen donderdag eigenlijk aanwezig bij UFC #223 voor een persconferentie waarin een tweede partij tegen Floyd Mayweather aangekondigd zou worden. Doordat McGregor compleet door het lint ging, zou dit persmoment op het laatste moment zijn geannuleerd.

Kooigevecht in de cel

Conor McGregor gooide donderdagnacht een ijzeren kar op een bus waar vechter Michael Chiesa in zat, waardoor hij gewond raakte. Als we The Mirror mogen geloven, dan kan McGregor volgens de wetten van New York in het allerergste geval tot elf jaar cel kunnen krijgen. Dan moet het kooigevecht met Mayweather maar in de gevangenis plaatsvinden.

Ster advertentie
Ster advertentie