Sport

Conor McGregor wil vechten met 50 Cent

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Conor McGregor wil vechten met 50 Cent

Topatleet Conor McGregor leek met pensioen te zijn gegaan, maar keert binnenkort terug in de kooi. Naast een lijst met succesvolle vechters die hij wil verslaan, heeft hij ook nog een appeltje te schillen met 50 Cent. De rapper maakte Conor tijdens en na de partij met Floyd Mayweather meerdere malen belachelijk met memes en daarom wil Conor hem nu terugpakken.

50 gebruikt als tool

Conor McGregor krijgt in een video van zijn eigen whiskeymerk de vraag welke beroemdheid hij graag in de ring zou tegenkomen. De Ier zegt al snel 50 Cent: "Bij het promoten van het gevecht met Floyd Mayweather heb ik hem als een soort tool gebruikt, een gratis tool. Maar daarna begon hij een kleine rant tegen mij op social media, voornamelijk op Instagram waar hij constant memes over mij maakte."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

stomme memes

Op een gegeven moment had Conor genoeg van de memes: "Iedere keer als ik online kwam, zag ik weer een nieuwe stomme meme van 50 Cent met mij erin. Toen schreef ik onder eentje: 'oude man op internet maakt memes' en toen blokkeerde hij mij. Daarom wil ik wel ff los gaan met 50, dus Fifty als je luistert: kom maar op!" Ook na de partij van Conor tegen Khabib ging 50 overigens weer los:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie