Sport

Bizarre omhaal van Bale bezorgt Real Madrid winst Champions League

1. Newschevron right
  2. Bizarre omhaal van Bale bezorgt Real Madrid winst Champions League

Real Madrid heeft de Champions League voor het derde seizoen op rij gewonnen. Dit jaar ging de winst in de finale ten koste van Liverpool. De Koninklijke won de wedstrijd in Kiev met 3-1, dankzij een prachtige omhaal en een tweetal blunders van de keeper van de Engelsen. De eerste helft was boeiender door blessures dan door het voetbal, maar na de rust was het één en al vuurwerk.

Blessures

In de eerste helft ging Liverpools sterspeler Mohamed Salah in tranen van het veld door een blessure. Kort daarna verliet Real Madrid-verdediger Carvahal ook huilend het veld door een blessure.

Bizarre omhaal

In de tweede helft was er genoeg spektakel voor de voetballiefhebber. Doelman Karius blunderde twee keer opzichtig, waarbij hij één keer de bal zelfs tegen Karim Benzema speelde, die overigens goed wist door te jagen. Het moment van de avond volgde dertien minuten later. Real Madrid-speler Gareth Bale maakte zijn eerste van de avond met een bizar mooie omhaal. Eentje die iedereen de komende jaren nog zal bijblijven.