Sport

Veel lof voor Mbappé na fenomenale prestatie: 4 goals in 13 minuten

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Veel lof voor Mbappé na fenomenale prestatie: 4 goals in 13 minuten

Kylian Mbappé heeft zondagavond een heel groot aandeel gehad in de winst van zijn team. De 19-jarige speler van Paris Saint Germain scoorde maar liefst vier van de vijf goals in de wedstrijd tegen Olympique Lyon. De vier doelpunten maakte hij allemaal in een tijdsbestek van maar dertien minuten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De Mbappé Show

De wedstrijd begon al meteen goed voor PSG, want na negen minuten benutte Neymar een penalty nadat er een overtreding op Mbappé was gemaakt. In de tweede helft werd de wedstrijd al helemaal een spektakel toen 'het kwartiertje' van Mbappé begon. De talentvolle aanvaller scoorde in de 61e, 66e, 69e en 74e minuut en vernederde daarmee het team van Memphis Depay.

{twitter https://twitter.com/Wideoverload/status/1049105904103292928 }

Bescheiden

Kylian was zelf erg bescheiden na de wedstrijd. In een interview met Canal+ zei de voetballer dat hij eigenlijk meer had moeten scoren. Daarnaast wilde hij benadrukken dat de winst absoluut een prestatie van het totale team was.

"Het belangrijkste is dat we nu een record hebben neergezet. We hebben negen wedstrijden gespeeld en negen gewonnen.''

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Neymar jr.

PSG-sterspeler Neymar noemde zijn teamgenoot na de wedstrijd "een topper en een fenomeen". Daar is zijn zoontje het waarschijnlijk mee eens, want die is een enorme Mbappé-fan. "Mijn zoontje is gek van Mbappé. Ik heb hem meegenomen naar de training en hij praatte de hele tijd over Kylian."

Ster advertentie
Ster advertentie