Sport

UFC 239: Masvidal wint met snelste knockout ooit

foto: twitter/ufc
  1. Newschevron right
  2. UFC 239: Masvidal wint met snelste knockout ooit
De partij tussen Jorge Masvidal en Ben Askren duurde afgelopen zaterdag tijdens UFC 239 nog geen vijf seconden. Masvidal vloerde Askren direct in Las Vegas met een onverwachte knietje en zag zijn tegenstander niet meer opstaan. De vliegensvlugge knockout van de Amerikaanse vechter blijkt de snelste ooit te zijn in de UFC.

Struikelende scheids

Jorge Masvidal had na het rake knietje nog niet door dat Ben Askren compleet de weg kwijt was. Hij sloeg nog twee keer door, totdat scheidsrechter Jason Herzog ertussen kwam en de wedstrijd beëindigde. Masvidal zei achteraf tijdens een interview met Joe Rogan, dat hij hoopte dat de scheidsrechter zou struikelen, zodat hij nog even door kon slaan.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Niet zijn niveau

De partij mocht van Masvidal wel wat langer duren: "Ik had hem het liefst 14 minuten en 50 seconden lang geslagen, maar dat is niet gebeurd", zei de vechter. "Ik wil niet verder praten over die vent, want hij heeft gekregen wat hij verdiende. Ik ben blij dat ik hem heb gegeven wat hij verdiende, zodat de hele wereld kan zien dat hij niet op dit niveau thuishoort."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie