Sport

Manager Khabib: "Floyd Mayweather smeekt om partij"

foto: youtube/tmzsports
  1. Newschevron right
  2. Manager Khabib: "Floyd Mayweather smeekt om partij"

Als alles goed gaat, dan staan Khabib Nurmagomedov en Conor McGregor dit jaar nog tegenover elkaar in de ring. Dat denkt UFC-voorzitter Dana White in een interview met TMZ Sports. "Ik denk dat heel veel mensen dat gevecht willen zien," zegt Dana White. Ze wachten eerst het besluit van de Nevada State Athletic Commission af, die de complete chaos na de vorige wedstrijd tussen de twee topsporters zal beoordelen. Op 29 januari vinden de verhoren met zowel Khabib als McGregor plaats.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Khabib vs. Floyd

Een gevecht van Khabib tegen McGregor is interessant, maar een partij van de ongeslagen kickbokser tegen de ongeslagen bokser Floyd Mayweather levert waarschijnlijk meer geld op. Daar lijkt zijn manager ook op aan te sturen: “Floyd en ik zijn al een maand met elkaar in gesprek. Hij smeekt om een gevecht en als hij het tegendeel beweert, dan zet ik onze gesprekken online. Hij moet niet liegen”, zegt Khabib Nurmagomedovs manager Ali Abdelaziz tegen TMZ Sports.

Kwestie van geld

Op oudejaarsavond maakte Floyd Mayweather in drie minuten gehakt van Tenshin Nasukawa. Dat leverde hem negen miljoen dollar op. Het gevecht tussen Khabib Nurmagomedov en Floyd Mayweather lijkt ook vooral een kwestie van geld: "Als hij een gevecht wil, dan kan hij het krijgen", zegt de manager van Khabib. "Hij moet wel met iets beters komen en hij weet waar ik het over heb."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie