Sport

Real Madrid net op het nippertje door naar halve finale Champions League

1. Newschevron right
  2. Real Madrid net op het nippertje door naar halve finale Champions League

Woensdagavond was het eventjes spannend voor Real Madrid, maar ze hebben het toch geflikt. Het team wist de spannende kwartfinale tegen Juventus met 3-1 te overleven, maar dat was echt net op het nippertje.

STRAFSCHOP

Ondanks de drie doelpunten van Juventus, stond Real toch nog gelijk met hen, door de wedstrijd van vorige week. De spelers kregen extra tijd en nadat Juventus-speler Mehdi Benatia een overtreding maakte, mocht Real een strafschop maken. Ronaldo zag dat als zijn kans en schoot de bal rechtstreeks het doel in. Het team verloor de thuiswedstrijd met 3-1, maar kreeg alsnog een plekje in de halve finale.

juventus

Juventus begon de wedstrijd sterk en maakte binnen twee minuten de eerste doelpunt. Een half uur later maakte Mario Mandzukic nog een doelpunt en na de rust was het weer raak en stonden ze 0-3 voor. Maar helaas was dat toch niet genoeg.