Sport

Videoboodschap van Cristiano Ronaldo voor Abdelhak Nouri

  1. Newschevron right
  2. Videoboodschap van Cristiano Ronaldo voor Abdelhak Nouri

Soufiane Touzani heeft in aanloop naar het Champions League-duel tussen Ajax en Juventus een boodschap van Cristiano Ronaldo voor Abdelhak Nouri. Daarin feliciteert de Portugese topvoetballer de Ajacied met zijn verjaardag en wenst hem veel sterkte bij zijn herstel.

"Hoi Nouri, dit is Cristiano. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag Nouri. Ik hoop dat je snel herstelt."

Nouri

Abdelhak Nouri zakte op 8 juli 2017 in elkaar tijdens een oefenwedstrijd tegen Werder Bremen. Sindsdien ligt de 22-jarige Ajacied met ernstige en blijvende hersenschade in het ziekenhuis. Het is onbekend wat de huidige toestand van Nouri is, maar zijn broer Mo vertelde aan De Telegraaf dat de familie het gebaar erg kan waarderen: “De familie vindt het heel lief van Ronaldo. Het is een mooi gebaar dat heel veel steun geeft. Cristiano is natuurlijk niet zomaar iemand, maar een van de beste voetballers ter wereld. Door zijn boodschap zorgt hij er ook voor dat Appie niet wordt vergeten en dat de mensen blijven bidden.”

Ronaldo is er wel bij

Het leek er overigens even op dat Cristiano Ronaldo de wedstrijd tegen Ajax zou missen door een blessure, maar daar lijkt geen sprake meer van. De trainer van Juventus heeft hem gewoon opgenomen in de wedstrijdselectie. Misschien start hij de wedstrijd niet in de basis, maar een invalbeurt zit er waarschijnlijk wel in.

Ster advertentie
Ster advertentie