Sport

Master P: "J. Cole traint voor basketbalcarrière in de NBA"

foto: YouTube: The Dreamer
  1. Newschevron right
  2. Master P: "J. Cole traint voor basketbalcarrière in de NBA"

Master P heeft aan TMZ Sports bevestigd dat J. Cole echt plannen heeft om de NBA te bereiken. De geruchten dat J. Cole zich opmaakt voor een basketbalcarrière, ontstonden vorige week toen hij een basketbalschoen uitbracht. In de bijbehorende commercial is te zien dat J. Cole keihard traint en Master P dient daarin als voice-over.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Rapper wordt basketballer

Het is niet toeval dat Master P ingeschakeld is als voice-over. Hij verruilde zijn rapcarrière in 1998 en 1999 voor een basketbalcarrière. Tegen TMZ Sports zegt de oudere rapper dat J. Cole hem om advies heeft gevraagd en dat heeft hij eerlijk gegeven: "Ik vertelde hem dat we in een andere tijd leven." Master P vertelde dat hij zich klaar moet maken voor alles: "Ik vertelde hem dat het niet makkelijk gaat worden om zo'n NBA-shirt aan te trekken. Je gaat veel haat krijgen. Veel mensen gaan niet in je geloven. Dit is een andere tijd. Ze gaan je uit elkaar trekken."

Vaak in de sportschool

Ondanks de grote stap hoopt Master P dat J. Cole de stap van rapmuziek naar de NBA kan gaan maken, net zoals hij dat meer dan twintig jaar geleden deed onder de naam P. Miller. "Hij heeft het juiste lichaam, want hij zit vaak in de sportschool."

Ster advertentie
Ster advertentie