Sport

Franck Ribéry krijgt boete voor scheldkanonnade na gouden steak

foto: instagram/franckribery
  1. Newschevron right
  2. Franck Ribéry krijgt boete voor scheldkanonnade na gouden steak

Franck Ribéry heeft van Bayern München een boete gekregen voor zijn scheldkanonnade richting mensen die kritisch waren over een gouden biefstuk die hij at op vakantie. De Fransman schreef onder andere: "Neuk jullie moeders, oma's en stamboom." Het is niet bekend hoe hoog de boete is, maar wel dat de topvoetballer het geaccepteerd heeft.

Gouden biefstuk

Frank Ribéry postte een video op Instagram waarop hij tijdens zijn vakantie in Dubai, een gouden biefstuk ging eten in het beroemde restaurant van de Turkse vleesexpert Nusret 'Salt Bae' Gökçe. De Franse voetballer en zijn zwangere vrouw werden vervolgens belachelijk gemaakt en zelfs uitgescholden op Twitter en Instagram. Ribéry kondigde al aan dat hij los zou gaan op zijn socials en daar hield de Bayern-speler zich ook aan.

jullie moeders, oma's en stamboom

Franck Ribéry schreef: "Laten we beginnen met de jaloerse en woedende mensen, die zijn voortgebracht door een kapot condoom. Neuk jullie moeders, oma’s en jullie stamboom. [...] Mijn succes heb ik te danken aan God, mezelf en mijn familie en vrienden."

Zogenaamde journalisten

Het bleef overigens niet bij het bovenstaande. Franck Ribéry richtte zich ook op de media: "Ten tweede, aan alle zogenaamde journalisten, die altijd mij en mijn daden bekritiseren (zoals de prijs van mijn eten, bijvoorbeeld). Waarom verschijnt nergens in de media dat ik geld doneer aan het goede doel? Het is mij altijd geleerd dat je wat moet weggeven als je veel krijgt. [...] Jullie staan wel altijd klaar voor dit soort onzin."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie