Sport

Soufiane Touzani daagt Shane en Justin Kluivert uit

foto: youtube/touzanitv
  1. Newschevron right
  2. Soufiane Touzani daagt Shane en Justin Kluivert uit

Het lijkt wel Kluivertweek bij Soufiane Touzani! Zondag verscheen een video waarin Touuu-zaaa-niii een balletje trapt met Shane Kluivert en maandagavond om 22:00 uur maakt oudere broer Justin Kluivert zijn opwachting in een nieuw seizoen van Tiki Taka Touzani.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dromen van Barcelona

Shane speelt tegenwoordig in de jeugdelftallen van FC Barcelona en droomt van een debuut in het eerste elftal van de Spaanse grootmacht. De 10-jarige voetballer doet er alles aan om zijn droom te verwezenlijken. Shane let op zijn voeding, zoals ook te lezen is in zijn eigen kookboek. En advies van zijn voetballende gezinsleden neemt de Instagram-ster voor lief. Lil' Kluivert is trots op zijn broer Justin die tegenwoordig een basisplaats heeft bij Ajax en hij blijft hem altijd steunen door advies te geven na een wedstrijd: "Dat vind ik leuk om te doen," zegt Shane. "Ik probeer hem te motiveren."

Promes, Berghuis, Janssen en Kluivert

In het derde seizoen van Tiki Taka Touzani bezoekt balkunstenaar Soufiane Touzani onder andere Quincy Promes, Steven Berghuis, Theo Janssen en Justin Kluivert.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie