Sport

Gaat Cristiano Ronaldo weg bij Real Madrid?

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Gaat Cristiano Ronaldo weg bij Real Madrid?

Cristiano Ronaldo speelde misschien niet de hoofdrol in de Champions League-finale van gisterenavond. Toch heeft hij er weer voor weten te zorgen dat alle ogen op hem gericht zijn. Niet omdat hij voor de zevende keer topscorer van het toernooi werd, maar door wat hij na afloop van de wedstrijd zei. De sterspeler van Real Madrid hintte tegen televisiezender beIN Sport er namelijk op dat hij de club misschien gaat verlaten: "Het was leuk om speler van Real Madrid te zijn." Daarnaast gaf hij aan in de komende dagen meer duidelijkheid te geven.

Verkeerde woordkeuze

Inmiddels heeft de Portugese voetballer de woorden min of meer teruggetrokken. Hij heeft aangegeven dat hij beter een andere verwoording had kunnen gebruiken, omdat hij wil dat de focus van de media op de bijzondere prestatie van het Real Madrid-team ligt. De club won voor de derde keer op rij, en voor de vierde keer in vijf jaar, de Champions League. Tegen FOX-sports zegt Ronaldo:

"Het is altijd geweldig om de Champions League te winnen, want het is zo'n belangrijke competitie. Ik ben erg gelukkig. Het gaat nu niet om de persoonlijke situatie van een speler. Mijn uitspraken zijn misschien uit de context gehaald, maar ik had misschien ook niet moeten zeggen wat ik heb gezegd."

Ster advertentie
Ster advertentie