Sport

Bellator MMA: Manhoef, Kielholtz en Van Steenis winnen, Mousasi verliest wereldtitel

foto: instagram/spiketv
  1. Newschevron right
  2. Bellator MMA: Manhoef, Kielholtz en Van Steenis winnen, Mousasi verliest wereldtitel

Voor Gerard Mousasi eindigde Bellator 223 in Londen dit weekend verschrikkelijk. De Armeense Nederlander verloor namelijk zijn wereldtitel. Drie landgenoten van Mousasi deden het daarentegen voortreffelijk tijdens hetzelfde evenement: Melvin Manhoef, Denise Kielholtz en Costello van Steenis wonnen wel hun partij in Engeland.

Melvin Manhoef

Voor Melvin Manhoef was zaterdagavond tijdens Bellator 223 in Londen heel speciaal. Hij vocht niet alleen zijn honderdste gevecht, maar ook zijn op een na laatste MMA-wedstrijd. Die won hij overigens van Kent Kauppinen. Op Instagram laat Manhoef weten dat hij enorm gelukkig is met de overwinning.

Wereldtitel verloren

Gegard Mousasi verloor tijdens Bellator London zijn wereldtitel aan Rafael Lovato Jr. De wedstrijd ging enorm heen en weer waardoor zelfs de jury moeite had met het kiezen van een winnaar. Een van de juryleden stemde zelfs voor een gelijkspel. De twee anderen kozen Lovato Jr als winnaar.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kielholtz maakt kapot

Denise Kielholtz pakte alweer haar derde Bellator-winst door Bryony Tyrell helemaal kapot te slaan. De Engelse vechter leek nergens in de kooi meer veilig voor de Nederlandse. In de laatste ronde ging Kielholtz zo los op haar tegenstander, dat de scheidsrechter de wedstrijd besloot te beëindigen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Stalen ellebogen

De stalen ellebogen van Costello van Steenis haalden zaterdagavond de winst binnen tegen Mike Shipman. De Nederlandse vechter leek pas laat in de eerste ronde de controle over te nemen van Shipman en liet in de tweede ronde zien dat hij het strijdplan van zijn tegenstander doorhad. Met twee keiharde ellebogen sloeg hij Shipman in slaap en de stoten daarna maakten het karwei af!

Spike TV met Ouassima

Wil je Bellator 223 terugkijken? Dat kan! Vanavond wordt het evenement van 20:00 uur uitgezonden op Spike TV.

Ster advertentie
Ster advertentie