Sport

7 x grappige memes na de overwinning van Ajax tegen Real Madrid

  1. Newschevron right
  2. 7 x grappige memes na de overwinning van Ajax tegen Real Madrid

Ajax heeft Real Madrid pak slaag gegeven. Gisteravond wonnen de Amsterdammers de achtste finale van de Champions League van de Madrilenen in het Bernabéu-stadion. En die 4-1 winst is nogal wat, want de Spaanse club is een recordhouder als het gaat om het winnen van de Champions League. Ze zijn al dertien keer kampioen geweest, waaronder de laatste drie jaar. Na de wedstrijd werd het internet overspoeld met hilarische memes.

1. Ronaldo appen

De voorzitter van Real Madrid is aan het appen met voormalig Real Madrid-speler Cristiano Ronaldo, die bekendstaat als de topscoorder a.k.a. doelpuntenmachine.

2. rugnummer 14

Johan Cruijf is oud-Ajacied en een voetballegende. Hij droeg rugnummer 14. Dat zijn natuurlijk de getallen die matchen met de winst van Ajax.

3. keihard gepakt

De Madrilenen zijn keihard gepakt.

4. Nieuw shirt

Nieuw thuisshirt voor Real Madrid?

5. Sleutels inleveren

Misschien een idee dat Real Madrid de sleutels van hun stadion afgeeft aan Ajax?

6. Who needs Ronaldo?

Blijkbaar is Cristiano Ronaldo toch wel echt nodig...

7. Sjaak Swart

Gisteren, toen Ajax hun derde doelpunt maakte, hield Mazraoui de bal binnen de zijlijnen. Maar de VAR moest er toch naar kijken, omdat het niet helemaal duidelijk was. Uit de extra controle bleek het een doelpunt te zijn. Ajax-legende Sjaak Swart heeft regelmatig kritiek op de VAR, maar zou het kunnen dat hij voor deze ene keer achter het VAR-scherm zat?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie