FunX Talent

Dit zijn de kandidaten van FunX Talent 12: Next Generation!

foto: FunX.nl bron
  1. Newschevron right
  2. Dit zijn de kandidaten van FunX Talent 12: Next Generation!

FunX Talent draait dit seizoen om de jongere talenten. Deelnemers tot en met achttien jaar kunnen hun skills laten horen en strijden om de titel van eerste FunX Talent van de volgende generatie.

foto: FunX

Van Snelle

VAN SNELLE

Van Snelle bestaat uit Isje (16), LV (16), RJM (16) en Domina (17). Hun stijl van muziek maken is voornamelijk rap, maar ze zijn niet bang om er af en toe R&B doorheen te gooien. Ze halen hun inspiratie uit hun eigen buurt, namelijk de Bijlmer. Ze zouden graag samen willen werken met iedereen die bij hun vibe past en de Nederlandse A-artiesten zijn altijd welkom.

foto: FunX

Rayvano

RAYVANO

Rayvano is zestien jaar oud en komt uit Groningen. Hij begon toen hij tien jaar was met rappen toen hij een workshop kreeg op school. Daarvoor was hij al druk bezig met het maken van beats en gitaar spelen. Hij noemt zichzelf 'van alle markten thuis', maar wil graag werken aan zijn zangkwaliteiten. Hij haalt zijn inspiratie uit The Notorious B.I.G. en wil in de toekomst graag samenwerken met Ronnie Flex, Lil' Kleine en Boef.

foto: FunX

Benz

BENZ

Benz is nog maar veertien jaar en is al een ontzettend groot talent. Hij is jong, maar vertelt zelf dat hij 'al jaren' rapt. De jonge rapper luistert al sinds hij zeven jaar is naar artiesten als 2Pac en Birdman en haalt daar zijn inspiratie uit. Eerder dit jaar won Benz de Esko Challenge en wist hij de hitproducer flink te imponeren.

foto: FunX

Alicia Plantijn

ALICIA PLANTIJN

Alicia Plantijn zingt onder de naam Tropicalspaces en is zeventien jaar. Ondanks dat ze uit een klein dorpje in Friesland komt, vindt ze zichzelf een tropisch meisje. In het dagelijks leven is ze veel bezig met dans, zang, muziek maken en leuke dingen doen met haar vriendinnen. Ze haalt haar inspiratie uit de mensen om haar heen en zou heel graag willen samenwerken met Rihanna.

foto: FunX

Cheryl Öztürk

CHERYL ÖZTÜRK

Cheryl Öztürk is nog maar 15 jaar en komt uit Rotterdam-Zuid. Ze zit op het Havo/Vwo voor Muziek en Dans en is buiten haar vooropleiding ook bezig met muziek. Haar grootste doel is om als legende de wereld uit te gaan. Ze zou graag met Ronnie Flex en Beyoncé willen samenwerken.

foto: FunX

GIMMASMANDO

GIMMASMANDO

GimmaSmando is achttien jaar en komt uit Rotterdam. In zijn vrije tijd voetbalt hij en maakt hij ook veel muziek sinds zijn elfde. Als jonge jongen zat hij in een inrichting en daar begon hij met teksten schrijven. Hij werd vooral geïnspireerd door Hef en Kempi. Gimma heeft niet specifieke mensen waarmee hij echt zou willen samenwerken, maar hij staat er wel altijd voor open.

foto: FunX

Chipson

CHIPSON

Chipson is achttien jaar en komt uit Amsterdam Zuid-Oost. Hij heeft niet per se de droom om de beste artiest te zijn, zolang zijn muziek maar gehoord wordt. Hij omschrijft zijn stijl als wavey en haalt zijn inspiratie uit Drake. Verder luistert hij meer naar buitenlandse muziek dan naar Nederlandse en zou hij het liefst willen samenwerken met een artiest uit de UK-scene.

foto: FunX

Lynx Daynha

LYNX DAYNHA

Lynx a.k.a. Saber El Khouani is dertien jaar en komt uit Zeist. Hij zit nog op de middelbare school en gamet veel in zijn vrije tijd. Daarnaast houdt de jonge artiest zich veel bezig met zingen en liedjes schrijven. Zijn droomsamenwerkingen zijn met Ronnie Flex, Sevn Alias, Josylvio en Bizzey.

Ster advertentie
Ster advertentie