FunX Talent

Dit zijn de kandidaten van FunX Talent 7!

foto: FunX.nl bron
  1. Newschevron right
  2. Dit zijn de kandidaten van FunX Talent 7!

Acht kandidaten strijden tegen elkaar om airplay op FunX. Check ze op zondag van 13:00 - 15:00 uur bij FunX!

foto: FunX

Anna Laura

ANNA LAURA

Anna Laura (19) woont in Leiden, maar is half Cubaans en half Italiaans. Naast haar studie zingt ze r&b pop covers in meerdere talen op haar Youtube kanaal en houdt van salsa. Hoe ver gaat ze komen bij FunX Talent? Check Anna Laura op zondag, tussen 13:00 en 15:00 uur bij FunX.

foto: FunX

Arman Kanun

ARMAN KANUN

Arman Kanun (26) uit Den Haag, maakt R&B met elementen van vroeger. Laat zich inspireren door Michael Jackson en de legendarische Zweedse #1 hitproducer en songwriter Max Martin. Check Arman Kanun en zijn gouden keel bij FunX Talent.

foto: FunX

QuessWho

QUESSSWHO

Quessswho (21), is geboren als Marques en getogen in de studio. Haar focus ligt op R&B en pop. Inspiratiebronnen: Biggie, Prince, Drake en Bryson Tiller.

foto: FunX

Kwakunino

KWAKUNINO

Kwakunino (22) is geboren in Ghana, en op zijn twaalfde naar Nederland verhuisd. Hij is ook geboren op woensdag (Kwaku), en iedereen noemt hem Nino, vandaar! Zijn grootste inspiratiebron is Buju Banton, en je hoort altijd Afro, Engels en Jamaicaans en Twi (Ghanees) in zijn muziek terug. Check Kwakunino bij FunX Talent.

foto: FunX

Alyah Kay

ALYAH KAY

-

foto: FunX

Kim Tavares

KIM TAVARES

Kim Tavares (23) uit Rotterdam is naar eigen zeggen opgegroeid met de Kaapverdiaanse warme en de Hollandse nuchterheid. Kim laat zich inspireren door haar moeder en door Afrikaanse klanken. Ze wil met haar muziek jongeren inspireren zich te richten op hun passie. Kim heeft dus een goed hart en een goede stem. Kan zij jou ook warm maken met haar Kizomba?

foto: FunX

Demozah

DEMOZAH

De eerste rap die DeMozaH (23) hoorde was van THC. Op zijn zesde kwam hij naar Nederland, vanuit Azerbaijan, en is sindsdien verslaafd aan hiphop. Zijn track C'est La Vie doet het al goed op Spotify. Check FunX Talent om te zien hoe hij de battles en covers gaat invullen.

foto: FunX

Dani

DANI

Rapper Dani (21) is student Economie & Bedrijfskunde aan de UvA, maar is eigenlijk alleen met muziek bezig. Inspiratiebronnen: Ali B en Fresku.

Ster advertentie
Ster advertentie