FunX Talent

FunX Talent: Summer Vibes gaat beginnen: dit zijn de kandidaten

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. FunX Talent: Summer Vibes gaat beginnen: dit zijn de kandidaten

Nu dat de zomer eindelijk is aangebroken, draait het nieuwe seizoen van FunX Talent volledig om die heerlijke Summer Vibes. Aan producer Architrackz de taak om als hoofdjurylid de talenten te beoordelen. De winnaar gaat er niet alleen vandoor met de eer, maar ook met gegarandeerde air-play een een half jaar professionele begeleiding vanuit FunX. Aankomende zondag gaat het nieuwe seizoen eindelijk van start. Check hieronder wie de kandidaten zijn!

Benjamin BK

Benjamin BK (26) verhuisde op jonge leeftijd vanuit Kameroen naar Nederland en had al snel door dat muziek maken zijn passie is! Rond zijn achttiende begon hij met het releasen van muziek en nu doet hij dus mee met FunX Talent: Summer Vibes. Een van zijn tracks heet Man On A Mission en dat verklapt al hoe Benjamin in het leven staat.

foto: FunX

ASHI

De Amsterdamse ASHI heeft al aan veel bekende tracks meegewerkt, zoals Tout Est Bon van Boef en Numidia, en misschien ken je 'm wel van de zomerse track Hagale. Kortom, een ideale kandidaat voor FunX Talent: Summer Vibes.

"Ik heb veel voor anderen geschreven, maar ik wil nu bij FunX laten zien dat er meer inzit. Ik wil iedereen laten dansen op de muziek die ik maak."

foto: FunX

Pearl Ramos

Power lady Pearl Ramos kan alles. Ze is niet alleen zangeres, maar ook danseres, songwriter én video-director! Ze meldde zich vaker aan voor FunX Talent, maar zat er telkens net niet bij. Nu is ze hier, meer ready dan ooit. "Ik denk dat ik als stemgeluid al heel erg opval en dat je meteen denkt van: dat is Pearl", zegt ze. "Daarnaast ben ik all about the summer vibes, dus ik pas er qua thema sowieso perfect bij."

foto: FunX

Badboygoodvibes

De 27-jarige Rotterdammer Badboygoodvibes is helemaal ready om met zijn hete tunes voor vuur te zorgen in de studio. Hij stopte op jonge leeftijd met school en focuste zich vanaf dat moment volledig op muziek.

"Good vibes zit al in mijn artiestennaam, dus dat moet ik ook waar gaan maken."

foto: FunX

ZeroSeptDeux

De 23-jarige ZeroSeptDeux is al een tijdje bezig met het maken van muziek en heeft al aardig wat tracks op zijn naam staan. "Ik ben veel gegroeid als artiest en heb mijn stijl en sound inmiddels gevonden", laat hij weten. "Ik ben nu klaar om dat over te brengen aan de luisteraars. Daarom is dit het perfecte moment om mee te doen aan FunX Talent: Summer Vibes."

foto: FunX

Eliza Romeo

Eliza Romeo is 23, komt uit Abcoude en staat open voor veel verschillende genres. Zo houdt ze van Afro Vibes, maar ook Ariana Grande staat hoog op haar lijstje! Ze zou eigenlijk op vakantie gaan, maar twijfelde uiteindelijk geen moment om dat te skippen om mee te doen aan FunX Talent: Summer Vibes. Talk about ambition!

"Ik hoop me op muzikaal gebied verder te ontwikkelen, mijn eerste shows binnen te halen en op festivals te kunnen staan."

foto: FunX

Wowi

Wowi is helemaal ready om Nederland over te nemen met heerlijke summer vibes. Hij begon vijf jaar geleden met muziek maken en dat werd beetje bij beetje steeds serieuzer. Uiteindelijk realiseerde hij zich dat hij dit voor de rest van zijn leven wil doen. Kilometer van Burna Boy is zijn favoriete summer tune en hij gaat dan ook met soortgelijke vibes te komen. "Ik ga zeker knallen man."

foto: FunX

SHQQ

De 25-jarige SHQQ komt uit Apeldoorn en zijn idool is Daddy Yankee a.k.a. de King of Reggaeton. Net als zijn favoriete artiest is SHQQ qua muziek helemaal into summer vibes en hij is klaar om die naar de studio te brengen.

"Ik ga doen wat ik altijd doe en dat is gewoon mezelf zijn, want er is er maar eentje zoals ik."

foto: FunX

Ster advertentie
Ster advertentie