FunX Talent

SuperSongDag-jurylid Aiky: "Ik ga bijna huilen man, het raakt je wel"

  1. Newschevron right
  2. SuperSongDag-jurylid Aiky: "Ik ga bijna huilen man, het raakt je wel"

SuperSongDag-talenten Dani & Chris kregen vandaag de kans om zich te bewijzen tijdens de show. PunchOutBattles-organisator Aiky zat dit keer achter de mic om zijn ongezouten mening met jou delen. FunX-DJ Riza draaide als eerste hun single Masker.

Vet of nep?

"Ik ben positief verrast", zei Aiky. De opbouw van de hele track was volgens het jurylid helemaal goed. Het enige minpuntje was de herhaling van de woorden 'het masker'. "Maar het stoorde me net niet. Live zou het zeker wel werken, want dan krijg je het publiek mee".

In het tweede uur brak het moment van de waarheid aan; konden de boys een goede live performance neerzetten? Dani rapte terwijl Chris uit volle borst zong op de instrumental van het nummer Klim Omhoog.

"Ik ga bijna huilen man. Het raakt je wel"

Live performance

"Ik ga bijna huilen man. Het raakt je wel. Hoe belangrijk iemand kan zijn, dat vertalen deze heren perfect." Het is een nummer die Aiky zeker wel op de radio zou verwachten, maar niet bij FunX. "Ik vind 'm meer bij 3FM of 100%NL passen," vertelde hij. Chris zei dat ze inderdaad een breder publiek willen aanspreken met hun tracks.

De meningen in de FunX-app waren verdeeld, wat vond jij ervan?

Ster advertentie
Ster advertentie