FunX Talent

Dit zijn de kandidaten van FunX Talent 13: Fuego!

foto: FunX.nl bron
  1. Newschevron right
  2. Dit zijn de kandidaten van FunX Talent 13: Fuego!

foto: FunX

Quique

QUIQUE

Enrique Ebbink oftewel Quique is van Nederlandse en Colombiaanse afkomst en woont in Bos en Lommer. Naast zijn opleiding aan de Herman Brood Academie maakt deze jongen heel de dag muziek. Quique was op elfjarige leeftijd al bezig met schrijven en gitaarlessen en begon daarna op advies van een vriend aan het echte werk. Inspiratie haalt hij uit salsa en cumbia en ook uit de urbanscene, bij artiesten als Craig David, Anderson .Paak en Hef. De artiest zou graag op Lowlands willen staan en zijn muziek aan iedereen laten horen. Hij staat zeker open voor samenwerkingen, vooral met Ronnie Flex, Hef, Anderson .Paak en Fruco y Sustesos.

foto: FunX

Alicia Brito

ALICIA BRITO

-

foto: FunX

Jordy Jota

JORDY JOTA

-

foto: FunX

DEWRYEURO

DEWRYEURO

DewryEuro is 21 en komt uit Den Haag. Hij zit nog op school, maar hij is vooral veel in de studio om muziek te maken. Muziek is voor hem heel belangrijk en hij wil dat heel graag delen met de buitenwereld. DewryEuro's muziek is een mix van verschillende stijlen, zoals trap, reggaeton, latin-urban en ook salsa. Zijn grootste droom is om internationaal te gaan en samen te werken met inspiratiebronnen J Alvarez, J. Balvin en Bad Bunny.

foto: FunX

Yostin Flow

YOSTIN FLOW

-

foto: FunX

Dominick

DOMINICK

William Riveira Lorenzo a.k.a. Dominick woont nu in Rotterdam, maar is geboren op de Dominicaanse Republiek. Dagelijks is hij keihard bezig met het maken van muziek en haalt hij zijn inspiratie uit onder andere Cardi B, Ozuna, Drake en J. Balvin. Dominicks grootste doel als artiest is om zijn muziek over heel de wereld te laten gaan en samenwerkingen met Ronnie Flex en J. Balvin kunnen natuurlijk ook niet missen.

foto: FunX

Andrew Tejada

ANDREW TEJADA

-

foto: FunX

Villanueva

VILLANUEVA

De Dominicaanse Juan Villanueva is in het dagelijks leven kapper en barbier, maar de passie voor muziek zit er ook goed in. De dertiger was op de Dominicaanse Republiek al volop bezig met rappen en ontwikkelde dat verder nadat hij in 2013 verhuisde naar Nederland. Zijn muziekstijl omschrijft Juan zelf als Latin urban en hij haalt zijn inspiratie uit Daddy Yankee. In de toekomst zou hij ook nog willen samenwerken met reggaeton-artiest De La Ghetto.

Ster advertentie
Ster advertentie