FunX Talent

Dit zijn de kandidaten van FunX Talent Origins!

foto: FunX.nl bron
  1. Newschevron right
  2. Dit zijn de kandidaten van FunX Talent Origins!

In het nieuwe seizoen van FunX Talent gaan we op een 'world tour'. Van Afro tot Bollywood en van Arab tot Dancehall, je hoort het allemaal in het nieuwe seizoen FunX Talent: Origins! Dit seizoen draait om talenten die muziek maken vanuit hun roots/afkomst. Niemand minder dan hoofdjurylid F1rstman zal dit keer de kandidaten beoordelen.

foto: FunX

Bouzzy

BOUZZY

Nog maar 3 jaar zit Bouzzy in de rapgame. Maar deze deelnemer met Marokkaanse roots is op overnemen! Hij heeft al op grote venues gestaan (Crammrock in Belgie). Heeft dikke featurings op zijn naam (met oa. F1rstman & Quincy Promes). En heeft nu zijn pijlen gericht op de winst van FunX Talent!

"Durf buiten de lijntjes te kleuren, soms is het plaatje groter dan dat je denkt."

foto: FunX

JR Kenna

JR KENNA

Met zijn tunes kan Jr Kenna zo doorgaan voor een Jamaicaanse Dancehall artiest. Maar deze deelnemer met Indonesische en Surinaamse roots komt gewoon uit Nederland. Opgegroeid met Jamaicanen spreekt hij vloeiend Patois (Jamaicaans Creools) en dat hoor je heel duidelijk!

"Chase your dreams, don't let your dreams chase you"

foto: FunX

Emil Rosé

EMIL ROSÉ

Emil Rosé is een artiest met Nederlandse & Turkse Roots . Zijn sound beschrijft hij als de Nederlandse sound, maar dan in het Turks! Dus verwacht afro, dancehall melodieën met Turkse teksten.

"Nobody but you have to believe in your dreams to make them a reality"

foto: FunX

Kilate Tesla

KILATE TESLA

Door zijn Euro Dancehall sound heeft hij al een heel mooi muzikaal CV. Zo heeft hij net een heel album gedropt met Puri (Puri on the beat!). En artiesten als Adje, Dopebwoy en Kalibwoy zijn al op zijn tracks gesprongen. Representing Curaçao & Venezuela!

"Laat niemand je vertellen dat je dromen te groot zijn."

foto: FunX

Awry

AWRY

Awry maakt goed gebruik van haar roots. Ze is een van mix Arabisch, Venezolaans, Columbiaans en nog wat Native Indiaans en Creools. En dat weet ze allemaal in haar tunes te mixen door middel van Ritme Combima. Ze zingt voornamelijk in het Papiaments!

"Do it for the culture"

foto: FunX

K-Lito

K-LITO

Dadju en Maitre Gims ken je waarschijnlijk al. Maar ken je K-Lito al? De artiest met Angolees-Congolese roots die de Congo Pop sound naar Nederland brengt. Catchy Afro tunes allemaal gezongen in zijn moedertaal: Lingala!

"Blijdschap en liefde verspreiden door middel van muziek en positive vibes. Keep smiling!"

foto: FunX

Alina

ALINA

Alina kan je misschien bekend voorkomen. In Seizoen 7 van FunX Talent deed ze ook mee onder de naam Anna Laura. Toen was ze vooral op de R&B pop covers. Waar ze af en toe Spaans doorheen gooide. Maar nu is ze volledig op de Latin fuego én onder een nieuwe naam.

" Laat niemand je vertellen wie jij bent want alleen jij zal het weten. #Latinandproud "

foto: FunX

Berano

BERANO

Berano deelnemer neemt je mee naar het warme continent Afrika. Naar Ghana om precies te zijn. Gecombineerd met Engels, Nederlands en wat Twi (Ghanese taal) in een stijl die hij trap-fro noemt. Verwacht bouncy snares met harde kicks. Als lid van de Afrolosjes Soundsystem belooft hij een paar gekke dansmoves te zullen gooien tijdens zijn live performance.

"Minder praten, meer doen"

Ster advertentie
Ster advertentie