FunX Talent

Dit zijn de kandidaten van FunX Talent 14: Rappers Only!

foto: FunX.nl bron
  1. Newschevron right
  2. Dit zijn de kandidaten van FunX Talent 14: Rappers Only!

Het is weer tijd voor de rappers! In FunX Talent Rappers Only spitten jonge rappers de heetste bars en laten ze iedereen zien waar ze van gemaakt zijn.

C-JAY

-

WAWA

-

PJOTR

-

VLEKKELOOS

-

foto: FunX

Zeno

ZENO

Rijen in Noord-Brabant is de woonplaats van de 19-jarige Kevin Biemans a.k.a. Zeno. Zijn liefde voor rap begon op de middelbare school. Hij luisterde al veel naar rap en dacht toen: "Dit kan ik ook". Zeno omschrijft zijn stijl zelf als melodisch afwisselend met creatieve hooks. Zijn inspiratie haalt hij uit Post Malone, Skepta en Stromae en hij zou graag willen samenwerken met Idaly, Jonna Fraser en Cho.

foto: FunX

Bamo

BAMO

De 20-jarige Bamo komt uit Haarlem en is sinds kleins af aan bezig met muziek, maar sinds anderhalf jaar is de rapper er echt serieus mee bezig. Hij wil vooral erkenning krijgen voor wat hij doet en af en toe een hitje eruit knallen kan ook geen kwaad. Zijn stijl is zoals hij zelf zegt best wel allround, maar het heeft voornamelijk ook een rustige vibe. Speciale invloeden heeft de rapper niet, maar als hij terugkijkt naar de oude 101Barz-sessies van Hef, Adje en Crooks, krijgt hij toch wel een beetje inspiratie.

foto: FunX

Lucky Zuid

LUCKY ZUID

Lucky Zuid begon in Rotterdam-Zuid voor de grap met rappen. Het bleek dat hij uiteindelijk goed was, waardoor zijn vrienden voor de gein mailtjes uitstuurde naar managers. Hij ontwikkelde zijn talent verder en neemt het sindsdien echt serieus. Lucky omschrijft zijn stijl als doordacht: "Je moet echt nadenken voordat je het begrijpt. Je kan het niet zeggen als je het niet hebt meegemaakt". Niet alleen zijn buurt wekt inspiratie bij hem op, maar ook Boef. Lucky zou een samenwerking met hem zeker niet afslaan.

Ster advertentie
Ster advertentie