FunX Talent

Dit zijn de kandidaten van FunX Talent 15: Vibes!

foto: FunX.nl bron
  1. Newschevron right
  2. Dit zijn de kandidaten van FunX Talent 15: Vibes!

foto: FunX

Romeo Donk

ROMEO DONK

De Amsterdamse Romeo Donk begon al heel vroeg met schrijven. Eerst waren het nog verhaaltjes, maar inmiddels heeft hij zich volledig op muziek gestort. Zijn muziekstijl verschilt: soms rap met veel inhoud, soms vibey muziek waarbij je niet hoeft na te denken. Hij wordt geïnspireerd door Jayh, Kempi, Meek Mill en 6ix9ine.

"Ik wil een boodschap door kunnen geven aan mensen die zich minder goed voelen."

foto: FunX

SXTEEN

SXTEEN

Joweney Balentien brengt sinds augustus onder de naam SXTEEN muziek uit die niet aan één bepaalde stijl toe te kennen is. Het is eerder een mix van verschillende stijlen zoals Hiphop, R&B, Dancehall, Latin & Trap. Hij wil graag zijn eigen unieke sound ontwikkelen.

"Ik wil mensen in bepaalde vibes meenemen."

foto: FunX

Sarita Lorena

SARITA LORENA

De 21-jarige Sarah de Sousa Gonçalves draagt de artiestennaam Sarita Lorena. Ze komt uit Oostburg in Zeeland en groeide op in een muzikale familie. Ze is qua muziek niet in een hokje te passen en mixt stijlen als reggae, trapsoul en latin met elkaar. Sarita ziet muziek als haar uitlaatklep en therapie.

"Ik wil meer females in the game, ben die testosteron zat!"

foto: FunX

Marone

MARONE

Maastrichtenaar Marwan Ahmed a.k.a Marone is 24 jaar en woont momenteel in Tilburg. Vanaf het moment dat hij besef had van het leven, werd hij geïnteresseerd door melodieën en muziek. Na in verschillende rapgroepen te hebben gezeten gooide hij in 2016 zijn debuut EP Korte zomer lange winters. Zijn stijl? Divers, maar met een hele wavy trapsound.

"Ik wil niet een leven waarin je elke dag hetzelfde doet, dezelfde mensen ziet, en blijft hangen in de zelfde omgeving. Ik wil me continu ontwikkelen en zelf de weg bepalen. Ik maak muziek omdat ik onafhankelijk wil zijn en wil laten dat ik alles kan bereiken wat ik wil."

foto: FunX

Javé

JAVÉ

Japeth Bediako (22) , oftewel Javé, komt uit Amsterdam Noord. Hij begon met zingen in de kerk en werd zo geïnspireerd om zijn eigen muziek te schrijven. Hij houdt van good vibes en artiesten als Ed Sheeran, Tank en John Legend hebben een grote muzikale invloed op hem gehad.

"Ik wil zoveel mogelijk andere mensen inspireren en proberen om een positief gevoel bij mensen op te wekken wanneer ze naar mijn muziek luisteren."

foto: FunX

Eli Grean

ELI GREAN

Eli Grean, die eigenlijk Fibikemi Fabiyi heet, is 25 jaar en komt uit Amsterdam Zuid-Oost. Hij heeft altijd al willen entertainen en ontdekte op zijn achttiende dat hij een passie voor zingen had. Nu hoopt hij er rijk mee te worden.

"Ik wil ooit een grammy winnen voor Beste Album van het Jaar. "

foto: FunX

Lana

LANA

De 18-jarige Dylana uit Vlissingen zingt altijd al. Ze houdt van een R&B-vibe en wordt geïnspireerd door H.E.R.

"Ik wil dat iedereen gewoon kan genieten van mijn muziek."

foto: FunX

Nate

NATE

Nate, die eigenlijk Nathan heet, is 18 jaar en woont in Den Haag. Zijn vrienden vonden dat hij een goede stem had en daarom begon hij ooit met freestylen tijdens chillings. Nate maakt vibey muziek waarmee hij hoopt bij mensen een bepaald gevoel op te roepen. Hij heeft veel inspiratiebronnen: van Tory Lanez tot Donell Jones en van Lil Durk tot Cho.

"Ik wil iets bij mensen losmaken en mijn eigen ei kwijt kunnen in mijn muziek."

Ster advertentie
Ster advertentie