FunX Talent

De vier finalisten van SuperSongDag zijn bekend!

  1. Newschevron right
  2. De vier finalisten van SuperSongDag zijn bekend!

Het is cliché maar ook wel echt waar. De talenten van het tweede seizoen van SuperSongDag waren echt heel goed en dus was het voor de jury pittig om een top vier te maken. Maar het is ze gelukt. En de finalisten zijn..

Jay Fonseca

Deze perfectionistische Rotterdammer is al een tijdje hard aan de weg aan het timmeren. Bij FunX werd hij in de studio beoordeeld door Roger Brouwn van boekingsbureau Missin Link. Die vond zijn track Jaytjemina eentje die hij meteen mee naar de club zou nemen. Check hieronder hoe hij zijn andere track 'Aandacht' live performde:

K-Jordan

K-Jordan, oftewel Kingsthen van Dijk, blies jurylid Gregory Vrede omver tijdens SuperSongDag. "Wauw, wauw. Nederlandse artiesten die Engels proberen te zingen, daar hoor je meestal nog dat Nederlandse tussendoor. Dat had ik bij hem totaal niet." K-Jordan rapt in het Engels en Nederlands en deed de track 'Back in Time' live:

Nigel Sean

Het laatste talent van dit seizoen is een alleskunner. Hij rapt, zingt én produceert zijn eigen tracks. Bovendien is hij moeilijk in een muzikaal hokje te stoppen. "Als iemand naar mij toe komt met een rockbeat dan zeg ik ook, let's go. Muziek is muziek." Bij SuperSongDag werd hij beoordeeld door Ron Simpson en die vond 'Morgen Ben ik Vrij' swingend en energiek.

Nowell

Het enige vrouwelijke talent dat door is naar de finale! Ook zij is van alle markten thuis als rapper en zangeres. Jaap van der Doelen van HipHopInJeSmoel prees Nowell om haar stem die de melodielijnen volgt zonder Mariah Carey-achtige poespas.

Luister aanstaande zondag tussen 13:00 en 15:00 uur naar SuperSongDag want dan wordt de winnaar bekend gemaakt!

Ster advertentie
Ster advertentie