Up 2 Date

Politie vindt angstige vrouw in handboeien die aanbelde bij vreemden

foto: youtube/Montgomery County Sheriff
  1. Newschevron right
  2. Politie vindt angstige vrouw in handboeien die aanbelde bij vreemden

In Montgomery, Texas zijn buurtbewoners zich rot geschrokken. Een onbekende vrouw die rondliep met kapotte handboeien en zonder schoenen in een witte jurk, belde eerder deze week 's nachts aan bij wildvreemden. Op de videobeelden is te zien dat ze angstig kijkt en daarom ging de politie ook direct op zoek naar de vrouw. Na een zoektocht van een paar dagen heeft de lokale politie de identiteit van de mysterieuze aanbeller gevonden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Belde 20 tot 30 keer aan

Een aantal bewoners gaven aan dat de vrouw spoorloos was verdwenen toen ze opendeden. Ze heeft haar verhaal nergens kunnen doen: "Ze belde twintig tot dertig keer aan," zei een van de bewoners. "Toen mijn man de deur opende was ze verdwenen als sneeuw voor de zon. Het was eng, want ze was alleen gekleed in een shirt, had handboeien om haar handen en ze liep op blote voeten. Je zag haar angstig om haar heen kijken."

Theorieën

De politie heeft de angstige aanbeller woensdag geïdentificeerd. Volgens een woordvoerder van de politie gaat het om een 32-jarige vrouw die in het verleden vaker het slachtoffer is geweest van huiselijk geweld. Haar 49-jarige vriend hebben de agenten woensdagochtend dood aangetroffen in zijn huis. Hij zou vlak daarvoor de politie telefonisch hebben gewaarschuwd dat hij zelfmoord zou gaan plegen. De politie heeft inmiddels contact gehad met de 32-jarige vrouw. Zij bevindt zich inmiddels in een andere Amerikaanse staat bij haar familie en zal zich binnenkort melden bij de politie. Dan wordt waarschijnlijk duidelijk waarom ze bij onbekenden heeft aangebeld en waarom ze handboeien om had.

113

Denk je aan zelfmoord of maak je je zorgen om iemand anders? Check 113.nl of bel het telefoonnummer van 113 Zelfmoordpreventie: 0900-0113. Mensen met suïcidale gedachten en hun naasten kunnen hier 24/7 anoniem en gratis gebruik van maken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie