Up 2 Date

Dakloze man herenigd met familie dankzij videoclip Engelse rapper

  1. Newschevron right
  2. Dakloze man herenigd met familie dankzij videoclip Engelse rapper

Toen Bugzy Malone zijn clip voor Run opnieuw ging opnemen, wist hij een ding zeker: hij wilde dit keer geen figuranten, maar echte daklozen in de video. Door hen te betalen, kon hij de daklozen een beetje helpen. De clip heeft er uiteindelijk zelfs voor gezorgd dat een van de daklozen weer herenigd is met zijn familie!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Ik wil niet betalen voor acteurs. Ik wil connecties maken met de echte mensen op de straat en hen betalen. Ik heb ook in de put gezeten en dat is niet makkelijk. Dakloos of niet, rijk of arm, je moet iedereen met respect behandelen. Mensen die struggles hebben gehad, zijn de bijzondere!"

Hereniging

De Engelse rapper vertelde het bijzondere verhaal over de hereniging bij BBC Radio 1Xtra. Een van de daklozen mannen die in de videoclip te zien is, werd door zijn moeder herkend. "Hij stond al een halfjaar op een lijst voor vermisten,: vertelt Bugzy Malone. Nadat de moeder haar zoon zag, ging ze naar de straten van Manchester om hem te zoeken. Ze vond hem, bracht hem terug naar zijn familie en langzamerhand krijgt hij zijn leven weer op de rails.

Bugzy Malone: "Je mag nooit oordelen over iemand. Je kent de omstandigheden van die persoon niet. Deze man is speciaal ongeacht hoe zijn leven er nu uitziet."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

- Goed nieuws is geen nieuws? Nee hoor, bij FunX telt positief nieuws net zo goedl! #feelgoodfriday -

Ster advertentie
Ster advertentie