Naar homepage
Up 2 Date

Amerikaanse horrorclowns proberen kinderen het bos in te lokken

  1. Newschevron right
  2. Amerikaanse horrorclowns proberen kinderen het bos in te lokken

De engste nachtmerrie wordt werkelijkheid in South Carolina. In het bos achter het appartementcomplex Fleetwood Manor in Greenville zijn verschillende clowns gesignaleerd. Ze proberen kinderen het bos in te lokken met snoep en geld.

Snoepjes

De tienjarige zoon van Donna Arnold vertelde zijn moeder over hoe hij door de creeps werd aangesproken.

''Mama, er zijn clowns in de bossen en ze proberen ons te pakken. Sommigen hadden kettingen, sommigen messen en sommigen hielden geld vast. ''Kom hier, we hebben snoep'', riepen ze.''

Groene lichten

Een andere vrouw ging zelf op onderzoek uit en ontdekte verschillende clowns met groene lichten. Ze renden de bossen in zodra ze haar zagen. De clowns zouden verblijven in een moeilijk bereikbaar huisje dichtbij een vijver.

Laat kinderen niet alleen

Er komen steeds meer meldingen binnen, maar de politie heeft nog geen verdachte mensen gevonden. Er hangen nog geen bewakingcamera's in dat gebied, maar de politie is wel aan het patrouilleren. Ook waarschuwde de eigenaar van het appartementencomplex de bewoners met een brief om te zorgen dat kinderen binnen blijven.

It

Het horrorverhaal doet sterk denken aan de clown uit Stephen Kings ''It'', die in 1990 werd verfilmd. Vergeten hoe hij kinderen probeerde te lokken? Check de video hieronder:

Ster advertentie
Ster advertentie