Up 2 Date

Zus van Trump in geheime opnames: "Je kan hem niet vertrouwen"

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Zus van Trump in geheime opnames: "Je kan hem niet vertrouwen"

De oudere zus van de Amerikaanse president Donald Trump heeft zich zeer negatief uitgelaten over haar broer. Maryanne Trump Barry zegt in geheime audiofragmenten - die The Washington Post zaterdag deels publiceerde - dat Donald niet te vertrouwen is: "Hij is niet te vertrouwen. Hij heeft geen principes. Geen enkele"

Tweets en leugens

Het geheim opgenomen gesprek ging tussen Maryanne Trump en haar nicht Mary Trump. Daarin hadden ze het onder andere over de tweets van de president: "Die verdomde tweets en leugens", hoor je zijn zus zeggen. "Mijn god. De verhalen die constant veranderen. Gebrek aan voorbereiding. De leugens. Holy shit." Ook noemt Maryanne hem een verwend nest die graag met de eer strijkt.

Trump: supergenie

Mary Trump bracht in juli een kritisch boek uit over president Trump. Daarin schrijft ze onder andere dat hij een vriend betaalde om zijn toelatingsexamen te doen, zodat hij toegelaten zou worden tot de Universiteit van Pennsylvania. Trump heeft altijd beweerd dat hij werd aangenomen op de universiteit omdat hij een 'supergenie' is. The Washington Post ontdekte echter dat Trumps broer een goede vriend was van de toelatingsambtenaar van de school.

Ster advertentie
Ster advertentie