Naar homepage
Up 2 Date

Diddy helpt met nieuwe school openen in The Bronx en doneert meteen 1 miljoen dollar

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Diddy helpt met nieuwe school openen in The Bronx en doneert meteen 1 miljoen dollar

Wat doe je als je bakken met geld hebt? Je kan het massaal uitgeven, maar je kan het ook investeren in iets wat er echt toe doet. Diddy koos voor het tweede en heeft besloten te helpen aan de opbouw van een school in The Bronx, New York en doneert ook meteen een miljoen dollar.

belangrijke educatie

Op Instagram vertelt Brother Love (zoals hij zichzelf tegenwoordig noemt) dat hij het belangrijk vindt dat alle kinderen een goede educatie krijgen. "Ik weet uit eigen ervaring wat voor impact een goede educatie kan hebben op een kinds toekomst. Ik wil dat onze kinderen alles hebben om te kunnen slagen op school én in het leven." En daarom doneert Diddy ook nog eens een miljoen dollar, zodat de kinderen écht alles kunnen hebben voor hun educatie.

drie scholen

Deze nieuwe school in The Bronx is zeker niet de eerste die Diddy opstart. In Bridgeport, Connecticut en in Harlem, New York staan er ook al scholen, die hij heeft geopend samen met Dr. Steve Perry. "Het gaat om het opleiden van onze kids, ze op te voeden tot leiders en ze voor te bereiden op de wereld waar we in leven." Zo doet een echte baas dat dus.

Ster advertentie
Ster advertentie