Up 2 Date

Kendrick Lamar komt met internetloze "smartphone" Light Phone II

foto: Shutterstock/ YouTube: pgLang
  1. Newschevron right
  2. Kendrick Lamar komt met internetloze "smartphone" Light Phone II

Het bedrijf van Kendrick Lamar pgLang zal zich voor het eerst gaan begeven in de wereld van tech. Aanstaande donderdag zal het bedrijf van de rapper namelijk een speciaal soort telefoon uitbrengen: the Light Phone II. Het toestel zal geen internetbrowser en geen kleurenscherm hebben en er zullen er maar 250 te koop worden aangeboden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

the Light Phone II

Op de website van het bedrijf wordt de minimalistische telefoon als volgt beschreven: "We bouwden alle tools helemaal zelf om ervoor te zorgen dat er absoluut geen apps van derden zijn die u volgen. In deze tijd van ‘toezichtkapitalisme’ en de ‘aandachtseconomie’ vertegenwoordigt de Light Phone een andere optie. Jij bent de klant, niet het product. Dit is een telefoon voor mensen.” De telefoon zal enkel een agenda, een notitie en spraakmemo-app, navigatie, podcasts, muziek, een wekker, een hotspot en een rekenmachine hebben. Daarnaast kun je er uiteraard mee bellen en sms'en, maar daarmee houdt het eigenlijk wel op. Wel uniek is dat er ook een 'taal functie' op zit. Hiermee kun je de telefoon iets vragen en als je hem daarna schudt geeft hij antwoord. Het toestel zal zo'n 250 dollar gaan kosten.


Vind jij dat K Dot niet mag ontbreken in de DiXte1000? Stem op een van zijn nummers!

DiXte 1000

Van 4 november t/m 10 november is het weer tijd voor de FunX DiXte 1000: de hitlijst met jouw échte hits. Gun jij je favoriete artiest een plekje in de lijst? Stem dan nu!

Als je stemt maak je ook nog eens kans op kaartjes voor de FunX DiXte 1000 Expo op 3 november in Amsterdam. Tijdens deze exclusieve avond eren we de cultuur samen met jou, de artiesten, creatievelingen en de belangrijke spelers binnen de Nederlandse muziekindustrie. Maak je klaar voor een onvergetelijke avond! We vertellen het verhaal van onze grondleggers, modern icons en de iconen van de toekomst met een collectie van baanbrekende, belangrijke en inspirerende kunststukken. Een experience, met een optreden van een hele bekende mystery guest en nog veel meer!

Stem nu!

Ster advertentie
Ster advertentie