Up 2 Date

Bruidsetalage met pop in rolstoel ontvangt veel mooie reacties

foto: Twitter: doodlebeth
  1. Newschevron right
  2. Bruidsetalage met pop in rolstoel ontvangt veel mooie reacties

Een bruidswinkel in Engeland heeft veel lof ontvangen voor hun opvallende etalage. Daarin is namelijk een paspop in een rolstoel te zien. De 36-jarige Beth Wilson, die zelf ook in een rolstoel zit, sprak daarom op Twitter haar waardering uit:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

''Het zou niet zo spannend moeten zijn, maar het is de eerste keer dat ik een beperking in een etalage zie afgebeeld.''

REACTIES

De tweet van Beth bleef niet onopgemerkt. Er kwamen veel reacties van vrouwen die geraakt zijn door het bericht. "Ik heb het zoeken naar een trouwjurk uitgesteld omdat ik bang was dat het niet zou werken met mijn rolstoel en dat het niet de echte 'Say Yes To The Dress'-ervaring zou worden. Het is geweldig, maar ook verdrietig dat ik er zo geschokt door ben", luidt een reactie. Er kwamen ook veel reacties van vrouwen die hun bruidsfoto's inclusief rolstoel delen:

krachtige boodschap

De etalage hoort bij de winkel The White Collection. Deze wordt gerund door twee zussen die de ervaring van de bruid het allerbelangrijkste vinden. Laura Allen, mede-eigenaar van de winkel vertelde aan TODAY dat ze blij is met alle aandacht die de etalage krijgt: "We zijn blij met het feit dat het een eenvoudige etalage is met een krachtige boodschap. [...] We hopen dat dit soort dingen op een dag gewoon de norm zullen zijn."

- Goed nieuws is geen nieuws? Nee hoor, bij FunX telt positief nieuws net zo goedl! #feelgoodfriday -

Ster advertentie
Ster advertentie