Up 2 Date

VIDEO: Badr Hari's trainer Mike Passenier haalt uit naar Rico Verhoeven

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Badr Hari's trainer Mike Passenier haalt uit naar Rico Verhoeven

Badr Hari's trainer Mike Passenier sprak in Peptalk van Ziggo Sport over de aankomende partij met Rico Verhoeven. Hij waardeert de trainingsarbeid van Rico Verhoeven, maar zegt dat er een groot verschil zit tussen de twee kickboksers:

Wij zijn echte vechters. Wij komen echt om te matten.

Mike noemt de wedstrijd die 10 december plaatsvindt in het Duitse Oberhausen "de partij der partijen waarbij de nieuwe kampioen en de overall kampioen" gaan uitmaken wie de beste is. "Dankzij deze partij kunnen mensen zien hoe mooi de sport is," aldus Mike.

"Rico Verhoeven kan niet meer terug"

Mike Passenier vertelde in een interview met Frank Evenblij dat hij de video zag en Badr belde. "Ik zei dat we eventjes de handschoenen weer gaan aantrekken." Mike kijkt al uit naar de wedstrijd en denkt dat Verhoeven nu niet meer terug kan: "Je kan veel zeggen en roepen op tv, maar het wordt serieus als je zomenteen in die bruine kijkers van hem kijkt. Het is een andere vechter dan hij normaal tegenkomt."

"Wij zijn vechters, wij komen om te matten!"

Mike noemt Rico Verhoeven een topfitte vechter in het interview en roemt hem voor zijn trainingsarbeid: "Er is niemand fitter dan hij in het zwaargevecht. Maar in mijn ogen is het geen knokker, maar een goede atleet. Wij zijn echte vechters. Wij komen echt om te matten. Dat is het verschil."

"Drie rondes? Denk het niet!"

Drie rondes en dan knock out voor Verhoeven? Mike Passenier denkt dat dat nog positief is: "Ik denk niet dat hij drie rondes haalt. Ik denk dat het eerder beslist is. Dat is het zwaargewicht. Wij gaan altijd voor de knock out. Daarom kijken mensen graag naar Badr."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie