Up 2 Date

Ed Sheeran blokkeert doorverkochte concertkaartjes en helpt 'slachtoffers'

  1. Newschevron right
  2. Ed Sheeran blokkeert doorverkochte concertkaartjes en helpt 'slachtoffers'

Ed Sheeran pakt doorverkopers van concertkaartjes aan. Hij heeft meer dan tienduizend tickets, die werden aangeboden op verschillende websites, ongeldig verklaard en geblokkeerd. De organisatie achter de zanger heeft de maatregelen genomen nadat tickets voor een benefietconcert, dat in maart plaatsvond, voor belachelijke prijzen werden doorverkocht.

say whuuut?!

De huidige blokkeringen gaan om kaartjes voor de aankomende tour van Ed Sheeran. Dat meldt de BBC. Het bizarre aan de doorverkoop van de tickets is dat het prijsverschil enorm groot is. Zo kost een kaartje normaal tussen de 50 en 90 euro, maar het wordt soms zelfs doorverkocht voor 400 euro.

opluchting

De fans die zijn opgelicht door het kopen van veel te dure ongeldige concertkaartjes, worden geholpen met het terugkrijgen van hun geld. De tickets krijgen een stempel, zodat de fans hun geld terug kunnen vragen. Ook hoeven ze niet bang te zijn dat ze niet meer naar Ed's concert kunnen gaan. Ze krijgen namelijk de mogelijkheid om kaarten aan de deur te kopen voor een normale prijs. Inmiddels is het gelukt om in totaal ruim 240.000 Britse pond terug te geven aan de gedupeerde fans.

Ster advertentie
Ster advertentie