Up 2 Date

VIDEO: Tim Hofman deelt volledige aflevering van #BOOS waarin hij wordt geslagen

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Tim Hofman deelt volledige aflevering van #BOOS waarin hij wordt geslagen

Tim Hofman was maandag aan het opnemen voor zijn YouTube-programma #BOOS, maar de opnames liepen compleet uit de hand. De BNN-presentator was aan het bemiddelen in een conflict tussen een huurder en een huiseigenaar, toen hij en zijn cameraman belaagd werden door de boze huisbaas. Vandaag is de aflevering van #BOOS geüpload waarin je de hele gebeurtenis kunt zien.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gebroken KAak

Tim Hofman lost voor #BOOS allerlei uiteenlopende conflicten op. Dit keer hielp hij Catelijne. Het studentenhuis waarin zij woont valt half uit elkaar, maar haar huisbaas heeft de problemen na meerdere klachten nog steeds niet opgelost. Ze gingen samen langs bij haar huisbaas Ton Hendriks, een bekende vastgoedhandelaar in Nijmegen. De confrontatie liep uit op een gevecht waar Tim een gebroken kaak aan over heeft hield.

Bewijs

Ton Hendriks reageerde kort na het voorval tegen de Quote. Daar beweerde hij dat Tim hem eerst probeerde te slaan. Maar Tim wil ook graag zijn kant van het verhaal vertellen en daarom heeft hij de complete opname van de gebeurtenis op zijn YouTube-kanaal #Boos gezet.

Ster advertentie
Ster advertentie