Naar homepage
Up 2 Date

Club Vie in Rotterdam sluit na link met verkrachtingen

  1. Newschevron right
  2. Club Vie in Rotterdam sluit na link met verkrachtingen

De Rotterdamse Club Vie moet op last van de gemeente sluiten, meldt RTV Rijnmond. De club is namelijk gelinkt aan acht zedenmisdrijven die de afgelopen anderhalf jaar zijn gepleegd.

ontmoeting in club vie

De vrouwen zouden zijn gedrogeerd in de club en daarna naar een hotel en woning zijn meegenomen. De verkrachtingen en aanrandingen hebben niet in de club zelf plaatsgevonden, maar de slachtoffers hebben hun aanranders en verkrachters wel allemaal ontmoet in Club Vie. Daarom heeft burgemeester Aboutaleb besloten om de club voor drie maanden te sluiten.

maatregelen

Aan RTV Rijnmond vertelt eigenaar Tony Carbonaro dat hij heel erg baalt. Nadat hij hoorde over de zedenmisdrijven had hij namelijk extra maatregelen genomen. Zo werden er bodycams voor de bewakers aangeschaft, hingen er posters om vrouwen te waarschuwen en was er een extra portier om vrouwen naar buiten te begeleiden.

op last van gemeente

Toen in juli weer meldingen van misdrijven werden gemeld, besloot de gemeente dat het tijd was voor een sluiting van drie maanden. In die tijd moet Carbonaro zorgen dat alles beter zal gaan in de toekomst.

reacties

Op de Facebookpagina van Club Vie is te lezen dat veel mensen vinden het jammer dat de club nu moet sluiten. Anderen vinden het gek dat meisjes niet beter opletten.

Reactie1
Reactie3
Reactie4
Reactie2

Ster advertentie
Ster advertentie