Up 2 Date

Nederlandse Daan (14) jongste dj ooit op festival in China

foto: YouTube: DJVM
  1. Newschevron right
  2. Nederlandse Daan (14) jongste dj ooit op festival in China
Op 14-jarige leeftijd de kans krijgen om op een groot festival in China te draaien. Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar voor de Nederlandse Daan Joey van Marle is dit realiteit. De jonge dj werd door de organisatoren van het festival ontdekt toen hij een setje draaide in een Amsterdamse concept store. Zijn mix van hiphop en afrobeats viel goed in de smaak want ze aarzelde geen seconden om hem te vragen voor het festival. In Start belde Fernando met de talentvolle dj.

veelbelovend

Daan Joey van Marle, ofwel DJVM, is op dit moment één van de meest veelbelovende dj-talenten van Nederland. Zijn naam komt je misschien niet heel bekend voor, maar hij maakt al grote stappen. In oktober bracht hij zijn eerste single Don't You Think Like That uit en sleepte vier boekingen binnen op het Amsterdam Dance Event. Hij draaide onder meer in het Scheepsvaartmuseum en AFAS Live. Het talent van de dj bleef niet onopgemerkt, want nu mag hij China kennis laten maken met zijn unieke mixes.

"Ik weet niet wat ik kan gaan verwachten, maar ik heb er nu al superveel zin in.''

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Muziekfestival

Het festival waar Daan op mag gaan schitteren is het ISY Music Festival in Hainan, China. Het populaire event trekt 50.000 dance-, electro- en houseliefhebbers van over heel de wereld. Op het festival zal hij te vinden zijn bij de afrobeats podium waar hij een anderhalf uur durende set mag gaan draaien. Dit maakt hem de jongste dj ooit met een optreden op een groot festival in China.

"Tot nu toe kan ik het nog steeds niet geloven.''

Plannen

Daan heeft grote plannen voor de toekomst. Je kunt je wel voorstellen dat een optreden in China veel deuren voor zijn carrière gaan openen. Op Internationale festivals draaien is goed voor zijn bekendheid, maar hij wil vooral ook in Nederland blijven draaien.

''Ik wil veel muziek gaan uitbrengen aankomend jaar en op verschillende plekken in Nederland draaien. Ook wil ik mezelf gaan ontwikkelen als artiest.''

Ster advertentie
Ster advertentie