Up 2 Date

Zo ziet een dag in het leven van een paparazzo eruit

  1. Newschevron right
  2. Zo ziet een dag in het leven van een paparazzo eruit

Hate them or love them, maar dankzij de paparazzi krijg jij wel je dagelijkse dosis celebrity gossip. BuzzFeed ging een dagje mee op stap met de jonge paparazzo Miles Diggs. Hij rolde per toeval in het vak. Hij studeerde fotojournalistiek aan de New York University en kreeg een keer de opdracht om zomaar iemand op straat te fotograferen. Miles had het geluk Taylor Swift tegen het lijf te lopen, maakte een foto van haar en stuurde die naar People Magazine. De foto werd in het populaire tijdschrift gepubliceerde en Miles leverde het artikel in bij zijn leraar.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Werk

Niet veel later stopte Miles met school, om te gaan werken als paparazzo. In de video is te zien hoe hij van half acht 's ochtends tot half elf 's avonds in New York aan het jagen is op mooie foto's van celebrities. "Mijn doel is om een miljoen per jaar te verdienen, en dat gaat binnenkort ook lukken."

Respect

Miles en zijn partner in crime Cesar proberen hun vak anders aan te pakken dan de rest. Ze behandelen de sterren altijd op een - volgens hen - respectvolle manier. Dat dat een goede aanpak is, blijkt wel uit de bijzondere band die Miles heeft met Rihanna. De zangeres nam haar "favoriete paparazzo" mee uit op een extravagante feestavond voor zijn verjaardag.

"Mensen zien paparazzi op de straat en denken meteen negatieve dingen over ons. Maar wij proberen ook maar gewoon ons brood te verdienen, net als elk ander persoon."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie