Up 2 Date

Jandino vertelt over Kevin Hart en Judeska in een tbs-kliniek

foto: instagram/jandinoasporaat
  1. Newschevron right
  2. Jandino vertelt over Kevin Hart en Judeska in een tbs-kliniek

Kevin Hart was dit weekend in Nederland voor zijn Irresponsible Tour en Jandino heeft hem daar samen met Rico Verhoeven ontmoet. De grappenmakers hebben elkaar al vaker gezien en gesproken, maar bij Morad & Shay vertelde Dino dat het deze vierde keer nog specialer was. Ook vertelde hij over zijn nieuwe theatershow waarin Judeska uit een tbs-kliniek gaat proberen te ontsnappen!

Inspiratiebron

Wat maar weinig mensen weten, is dat Jandino het voorwoord van Kevin Harts autobiografie Ik verzin dit niet heeft geschreven. Desondanks blijft Dino de Amerikaanse komiek zien als zijn grote voorbeeld: "Hij is echt een humble guy," zegt hij bij Morad & Shay. "Er is geen comedian zo groot als Kevin, maar je komt binnen, hij staat op en iedereen kijkt naar wie je bent. Hij komt naar je toe en neemt de tijd om te praten met je. Ik vertelde hem over mijn plannen en we maakten gelijk een afspraak om een dag later te gaan trainen in Antwerpen. [...] Hij inspireert mij om nog verder te gaan, nog meer te groeien en nog verder buiten mijn comfortzone te gaan."

Judeska in de tbs-kliniek

Jandino heeft Kevin Hart ooit weten te verrassen met zijn typetje Gerrie, maar misschien moet hij dat ook eens doen met Judeska. Zij probeert het aankomende jaar namelijk te ontsnappen uit een tbs-kliniek. Dat gaat plaatsvinden in de nieuwe voorstelling Judeska in de tbs-kliniek die vanaf september in de Nederlandse theaters te zien is. Jandino vertelde Morad en Shay dat het extreem funny gaat worden: "Dit is echt een show! Ik heb zes andere acteurs bij me en dat wordt echt hilarisch! Echt lachen!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie