Up 2 Date

Vrijgezellenfeest eindigt in dodelijke vliegtuigcrash

foto: Instagram: Mina Basaran
  1. Newschevron right
  2. Vrijgezellenfeest eindigt in dodelijke vliegtuigcrash

De aanstaande bruid Mina Basaran en haar zeven vriendinnen zijn zondag tijdens haar vrijgezellenfeest om het leven gekomen in een vliegtuigcrash. De dames waren met een privétoestel vanuit Dubai onderweg naar Istanbul, toen het vliegtuig in het zuidwesten van Iran neerstortte. Ook de drie bemanningsleden overleefden het ongeluk niet.

Trouwen

De Turkse Mina Basaran is de dochter van de steenrijke eigenaar van het bedrijf Basaran Holding. De 28-jarige erfgename was samen met haar vriendinnen in Dubai om daar haar vrijgezellenfeest te vieren. Op 14 april zou ze trouwen met Murat Gezer.

Crash

Het is nog onbekend waardoor het vliegtuig is gecrasht. Het toestel vloog boven Iraans grondgebied toen het plotseling van de radar verdween. Volgend het Iraanse persbureau Fars is het vliegtuig in de sneeuw tegen een berg gevlogen en geëxplodeerd. Reddingswerkers proberen het vliegtuig te bereiken, maar dat is lastig door moeilijk begaanbaar terrein.

Mina was een vriendin van Yolanthe Sneijder-Cabau. Op haar Instagram laat Yolanthe weten intens verdrietig te zijn.

"Ik kan niet geloven dat ik dit nu aan het schrijven ben. Ze was heel geliefd en werd bewonderd. Ze had het hart van een engel."

Ster advertentie
Ster advertentie