STER Advertentie
STER Advertentie

Droomvacature: leven en werken in Disney World

Droomvacature: leven en werken in Disney World
AFP

Dinsdag 10 juli 2018 - 20:16 uur

Die droom over leven in een Disneyfilm kan dit jaar werkelijkheid worden. Disney World zoekt namelijk culturele vertegenwoordigers die graag in het park van Mickey, Minnie en Donald Duck zouden willen werken. Het speciale gastgerichte trainingsprogramma volg je twaalf maanden in Walt Disney World Resort, vlakbij Orlando in Florida. Deelnemers krijgen in dat ene jaar de mogelijkheid om de unieke cultuur en gebruiken van hun land te delen met gasten.

Represent je land

Disney World is op zoek naar jonge mensen die spontaan en vrolijk zijn. Ze vragen specifiek naar iemand met roots in Canada, China, Frankrijk, Duitsland, Italië, Japan, Mexico, Marokko, Noorwegen, India, Indonesië, Thailand, Botswana, Lesotho, Malawi, Mozambique, Namibië, Rwanda, Zuid-Afrika, Swaziland, Tanzania, Oeganda, Zambia, Zimbabwe of het Verenigd Koninkrijk. Helaas zit Nederland er niet tussen, maar misschien heb jij nog verre roots in één van de andere landen.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.up-2-date.38171-droomvacature-leven-en-werken-in-disney-world"}