STER Advertentie
STER Advertentie

Rapper Sjaak over z'n gezinsleven in Deventer, twee honden én switch naar dance

Vrijdag 14 september 2018 - 13:15 uur

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Rapper Sjaak reed mee met oud-profvoetballer Andy van der Meijde. En gesprekken tijdens een lange autorit, die gaan vaak diep. Zo vertelde de 32-jarige Amsterdammer uit Oost, dat hij inmiddels in Deventer woont met zijn gezin. Verrassend voor Andy is dat Sjaak twee honden heeft. "Meestal is het zo dat Marokkanen niet echt van honden houden toch?" 

Sjaak bevestigt dat gedeeltelijk, maar legt uit dat niet alle Marokkanen niks met honden hebben. "Het is alleen zo dat een hond vaak niet het huis in mag, hij blijft gewoon buiten." 

lekker gaan met dance

Naast het huisje, boompje en beestje van Sjaak, vertelt hij ook over de switch van rapmuziek naar dancemuziek.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.up-2-date.38978-rapper-sjaak-over-z-n-gezinsleven-in-deventer-twee-honden-en-switch-naar-dance"}