Up 2 Date

Nicki Minaj heeft geen mannen nodig

  1. Newschevron right
  2. Nicki Minaj heeft geen mannen nodig

De enige queen in de top tien Hip-Hop Cash Kings van Forbes is Nicki Minaj. Deze maand siert ze de cover van de Marie Claire. En ze geeft in een interview haar mening over ondernemende vrouwen en het concurreren in de door mannen gedomineerde wereld van rap.

girlboss

Nicki Minaj ziet een trend dat veel vrouwen trouwen met mannen om hun geld. Maar daar moeten ze zich volgens haar helemaal niet mee bezig houden. Ze moeten zich juist focussen op ondernemen en het worden van een carreer-driven woman.

"Je moet weten dat je geen man op deze planeet nodig hebt. En je moet hem dat laten voelen, want als een man denkt dat je hem nodig hebt, dan gedraagt hij zich anders."

succes

Over het concurreren met mannen in de hiphopwereld zegt ze dat ze veel van Jay Z heeft geleerd. Nicki leerde door te kijken naar zijn carrière. Ze bewonderde hem om het combineren van rap en business. En vroeg zich toen af waarom vrouwen het succes van rap niet gebruiken voor hun empire.

"Ik dacht: alles wat Jay Z kan, kan ik ook."

geweld

Ook geeft ze in het interview haar mening over het geweld tegen zwarte mensen in Amerika. Nicki Minaj vindt dat er te weinig aandacht besteed aan de vrouwen achter de slachtoffers. De vrouwen blijven vaak alleen of met kinderen achter. Desondanks blijven deze sterke vrouwen volgens haar onopgemerkt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie