STER Advertentie
STER Advertentie

Humberto ontdekt wie de echte Latifah is in intiem gesprek

Woensdag 28 november 2018 - 12:25 uur

|

Door:

Kavita

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Latifah heeft veel meegemaakt en dat hoor je terug in haar teksten. Maar er zit een diepere laag onder, die Humberto Tan heeft weten te bereiken tijdens een openhartig interview voor de nieuwe TopNotch-serie Het Gesprek.

leuk brutaal

Hoewel het ruim 40 minuten durende interview vrij heftige momenten kent, begint het met een grappige bekentenis van Latifah. Zij was het meisje dat Humberto regelmatig verveelde in de buurt. "Ik zou er niet over beginnen, maar kent u me nog van vroeger, in Kralenbeek? Ik maakte uw leven altijd zuur, zoals door op verschillende knopjes te drukken in de lift." Het blijkt dat Humberto het zich nog wel kan herinneren, maar haar gelukkig als leuk brutaal heeft ervaren.

muzikaal succes versus verborgen leed

Na de anekdote van Latifah, gaat Het Gesprek op een vrijwel natuurlijke manier verder. Humberto verandert van een klassieke interviewer in een maatje die haar tussentijds voorziet van wijze woorden en goed advies. Hoewel Latifah onder andere vertelt dat ze lekker gaat met haar muziek - zoals rappen in het Frans en een track met Anouk - zit ze namelijk ook met frustraties en leed uit het verleden, waaronder seksueel misbruik door haar vader. 

Populair op FunX.nl

  • Jennifer Lopez maakt Jimmy Fallon af in TikTok Challenge

  • Zangeres Shirma Rouse is 50 kilo afgevallen

  • Nieuw seizoen ‘Een Huis Vol’ showt grote gezinnen in quarantaine

  • Iran in rep en roer door eerwraakmoord op 14-jarig meisje

  • Snitchen voor geld, of niet? Zo werkt een anonieme tiplijn

  • Woede in VS na dood George Floyd door onnodig gewelddadige arrestatie