Up 2 Date

Michelle Williams opgenomen in psychiatrische kliniek

  1. Newschevron right
  2. Michelle Williams opgenomen in psychiatrische kliniek

Michelle Williams heeft zich volgens TMZ vrijwillig op laten nemen in een psychiatrische kliniek. De Destiny's Child-zangeres laat zelf ook op social media weten hulp gezocht te hebben. Michelle is altijd heel open geweest over haar eigen mentale problemen en probeert al jaren anderen zich ook bewust van hun mentale gezondheid te maken.

"Jarenlang heb ik mezelf ingezet om meer bewustzijn te creëren over mentale gezondheid. Ik heb mensen aangemoedigd om te herkennen wanneer ze hulp, steun en begeleiding moeten zoeken bij mensen die echt om hun geven."

Voorbeeld

In een tweet laat Michelle weten nog steeds een voorbeeld te willen zijn en daarom hulp gezocht te hebben."Ik heb recentelijk geluisterd naar hetzelfde advies dat ik aan duizenden over de hele wereld heb gegeven. Ik heb hulp gezocht van een geweldig team van artsen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Depressie

De 37-jarige zangeres vertelde vorig jaar oktober in een talkshow nog dat ze al sinds haar tienerjaren last heeft van mentale problemen. Pas toen ze de dertig passeerde begreep ze dat het om een depressie ging. De depressieve gevoelens werden op een gegeven moment zo erg dat Michelle zelfs zelfmoordneigingen had.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie