Up 2 Date

Tindermatch waarvan hun bijzondere gesprek viral ging, ontmoet elkaar eindelijk in het echt!

  1. Newschevron right
  2. Tindermatch waarvan hun bijzondere gesprek viral ging, ontmoet elkaar eindelijk in het echt!

Het heeft even geduurd, drie jaar om precies te zien, maar eindelijk hebben tindermatches Michelle en Josh elkaar in het echt ontmoet! Het bijzondere tindergesprek van de twee uit Ohio ging een paar weken geleden compleet viral. Zelfs Tinder begon zich ermee te bemoeien en bood de twee een reisje naar keuze aan als eerste date.

Maar voor ze op het vliegtuig stapte, waren de virtuele tortelduifjes eerst te gast bij Good Morning America om elkaar daar voor het eerst in de ogen te kijken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bijzonder gesprek

Het begon allemaal toen Josh een simpel berichtje naar zijn tindermatch Michelle stuurde in september 2014. Hij kreeg twee maanden later eindelijk een reactie terug: "Sorry mijn batterij was leeg!". Josh kon haar humor wel waarderen en stuurde zelf na twee maanden: "Hey, sorry ik was even douchen." En zo begon het drie jaar durende gesprek van de twee waarin ze elkaar maanden lieten wachten op een berichtje.

"Josh: In het begin was ik niet zo bezig met het gesprek. Maar hoe langer we ermee doorgingen, hoe meer ik begon uit te kijken naar een volgend berichtje van Michelle"

Niet stoppen

In een interview vertelt Michelle dat ze het gesprek zo lang had volgehouden, omdat ze koppig is: "Ik vond het zo leuk dat we dezelfde humor deelden, dat ik de grap niet wilde verpesten."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Eerste date

Nadat Josh het gesprek op Twitter had gezet en het compleet viral was gegaan, nam Tinder contact op met de twee. De datingapp bood aan de eerste date van het stel te betalen en ze mochten zelf de bestemming kiezen. Ze kozen uiteindelijk Maui, Hawaï en gaan daar over een paar weken met elkaar naartoe.

"We dachten: laten we het maar meteen goed doen!"

Ster advertentie
Ster advertentie