Up 2 Date

Ajouad El Miloudi mogelijk bedreigd en afgeperst door vlogger

foto: ANP Kippa
  1. Newschevron right
  2. Ajouad El Miloudi mogelijk bedreigd en afgeperst door vlogger

Presentator Ajouad El Miloudi ken je onder andere van het televisieprogramma Kaaskop of Mocro. Vorige week kwam hij een vlogger tegen op straat en dat was volgens Ajouad's advocaat Khalid Kasem geen leuke ontmoeting. El Miloudi heeft aangifte gedaan van bedreiging en afpersing.

ontmoeting

"De vlogger heeft kritiek op het programma van Ajouad", vertelt Kasem. "Er ware heftige bedreigingen. Heel kort na de ontmoeting werd Ajouad gechanteerd: hij moest vijfduizend euro betalen anders zou de vlogger hem gaan ’exposen’ in zijn vlogs." De vlogger heeft ook aangifte tegen El Miloudi gedaan. De presentator zou hem met een vuurwapen hebben bedreigd.

vlog

Ajouad weigerde natuurlijk te betalen en de vlogger heeft vervolgens een vlog geplaatst. In de video belt hij met de presentator en uit hij zijn beschuldigingen. Advocaat Kasem vertelt dat er in de video ook een nep-sms van Ajouad te zien is. Hierin zou El Miloudi dreigen om de vlogger kapot te maken. De presentator hoopt dat juridische stappen voorkomen dat de vlogger nog meer mensen afperst.

Ster advertentie
Ster advertentie