Up 2 Date

Eddie Murphy (57) vader geworden van tiende kind

foto: YouTube: The Ellen Show
  1. Newschevron right
  2. Eddie Murphy (57) vader geworden van tiende kind

Eddie Murphys's zaad is still going strong. De 57-jarige acteur en comedian is voor de tiende keer vader geworden. Max Charles is hoe zijn baby boy heet die vrijdag werd geboren. Eddie is momenteel samen met zijn 39-jarige verloofde Paige Butcher. Met deze blondine heeft hij ook een dochtertje van tweeënhalf jaar, genaamd Izzy.

De grappenmaker werd voor het eerst vader in 1989. Toen werd zijn zoon Eric geboren, die inmiddels dus 29 jaar is! Eddie is een echte vrouwenverslinder, want naast zijn vele kortstondige romances - way back bijvoorbeeld met Whitney Houston - heeft hij inmiddels vijf baby momma's. De vrij onbekende Paulette McNeely was zijn eerste, gevolgd door Nicole Mitchell. Met haar kreeg Eddie ook dochter Bria, die in november van 1989 werd geboren.

tussendoortje

Daarna heeft Eddie blijkbaar even een pauze genomen van Nicole Mitchell en is verdergegaan met Tamara Hood. Met haar kreeg hij zijn zoon Christian, die nu 27 jaar is. Een aantal jaar later was de pauze tussen Eddie en Nicole voorbij en stapten ze zelfs in het huwelijksbootje. Met haar kreeg hij ook nog zijn kinderen Myles, Shayne, Zola en Bella. En daar bleef het natuurlijk niet bij.

In 2006 scheidden de twee, maar niet lang daarna werd Eddie alweer gespot met onder andere Mel B. Ook haar heeft Eddie bezwangerd. In 2007 beviel ze van hun dochter Angel Iris, die nu 11 jaar is.

Check Eddie's kroost hieronder. Zijn pasgeboren zoontje staat er natuurlijk nog niet op.

Ster advertentie
Ster advertentie