Up 2 Date

Oud-vluchteling Neghar (29) schrijft bijzondere open sollicitatiebrief

  1. Newschevron right
  2. Oud-vluchteling Neghar (29) schrijft bijzondere open sollicitatiebrief

Oud-vluchteling Neghar Jahed (29) heeft een open sollicitatiebrief geschreven die bij heel veel mensen is opgevallen. Het solliciteren gaat haar niet gemakkelijk af en daarom besloot ze het anders te doen. In de brief schrijft Neghar dat ze ooit als minderjarig meisje zonder ouders vanuit Iran naar Nederland is gekomen. Het was een lastige weg, maar met heel veel doorzettingsvermogen heeft de jonge vrouw haar HBO-diploma in de Rechten behaald.

"Misschien val ik niet op tussen al die sollicitaties met mijn CV en weinig ervaring, maar uit mijn verhaal kan je lezen dat ik een doorzetter ben, discipline heb en resultaatgericht bent. Daarom wil ik jullie graag meenemen naar mijn jeugd. Gewoon omdat ik graag mijn verhaal kwijt wil", zo schrijft ze op LinkedIn.

Klik op de onderstaande afbeelding om de brief beter te lezen.

Positieve reacties

Neghar heeft ontzettend veel positieve reacties ontvangen op haar open brief. Zo kreeg ze ineens verschillende banen aangeboden. Deze powervrouw begint binnenkort zelfs als werkconsulent bij de sociale dienst van Maassluis. Daar krijgt ze een betaalde traineeship. "Dat had ik nooit verwacht!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie